4ps Akkerroos 215 (verkocht)

AKKERROOS 215 (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD)
images/215_zijaanzicht_met_het_terras.jpg 

 

Het 4 persoons vakwerkhuis type Akkerroos kenmerkt zich door de hoge boogramen. De entree bestaat uit eetkeuken, toilet en meterkast/trapkast, op de 1e etage is een ruime woonkamer, op de 2e etage 2 slaapkamers met in elk twee boxspringbedden, een tweede toilet en een badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. In het gehele huis is gasgestookte vloerverwarming. Op de begane grond en op de 1e verdieping tegels, op de trappen en overloop vloerbedekking en in de slaapkamers laminaat.

De keuken is voorzien van (nieuwe) vaatwasser, combi magnetron, gaskookplaat, koelkast met vriesvak en Nespresso koffiemachine.

Alles in het huis is vernieuwd; het sanitair heel kort geleden.

Het is een degelijk gebouwd en goed onderhouden huis met nieuwe inrichting, prima Wifi installatie, digitale tv, nieuw ventilatiesysteem, nieuwe op afstand bedienbare thermostaat, brandmeldinstallatie. En gelegen op een kwalitatief zeer verzorgd park met een zeer actieve en betrokken en enthousiaste VVE en flexibele regeling voor eigen gebruik en ook eigen verhuur!

De oppervlakte van het type Akkerroos bedraagt 56 m². Energielabel A.

De verkoop betreft een appartementsrecht, dus een volledig eigendom. Dit wordt ook kadastraal ingeschreven. Er is geen sprake van erfpacht; alle grond rondom de recreatiewoningen is gemeenschappelijk eigendom, dus men kan overal in de hofjes zitten om desgewenst de zon of juist de schaduw op te zoeken. Bij dit huis ligt de entree op het zuiden; naast de entree is nog een privé terras. 

Fietsen kunnen tijdens aanwezigheid van de eigenaar (en van diens gasten) worden gestald in de naast het terras gelegen afsluitbare fietsenberging; ook zijn er (tegen betaling) fietskluisjes te huur. Het parkeerterrein is dichtbij. Via de receptie zijn dagelijks verse broodjes te bestellen. Ook kunnen daar fietsen worden gehuurd en is toeristische informatie beschikbaar.

Alle kozijnen zijn recentelijk voorzien van HR++ glas voor optimale isolatie.

Aanvullende informatie, inzage in beheerovereenkomst en in verhuuroverkomst, overzicht van kosten etcetera vindt u op deze pagina.

images/215_ligging.jpg.

images/215_woonkamer.jpg
images/215_keuken_gezien_vanaf_vide.jpgimages/215_priv_terras.jpg
images/215_trap_naar_1e_verdieping.jpgimages/215_keuken.jpg
images/215_zijkant_huis.jpgimages/215_toilet_begane_grond.jpg

images/215_slaapkamer_1_met_raam.jpgimages/215_slaapkamer_2.jpg
images/215_deel_badkamer.jpgimages/215_toilet_2e_verdieping.jpg
images/215_slaapkamer_fotowanddecoratie_.jpgimages/215_voorkant_huis.jpgimages/215_douche.jpg
images/215_uitzicht_vanaf_1e_etage.jpgimages/215_uitzicht_vanaf_slaapkamerraam_.jpg
images/215_uitzicht_vanaf_raam_1e_etage.jpgimages/215_extra_raam_in_slaapkamer_1.jpg

Buitenplaats de Mechelerhof een kleinschalig park gelegen aan de rand van het idyllische dorpje Mechelen, in een gebied met glooiende heuvels, kabbelende beekjes en weidse uitzichten. Het parkje bestaat uit 3, in traditioneel Limburgse vakwerkstijl gebouwde hoeves waarin de vakantievakwerk woningen zijn ondergebracht. Het park ligt bovendien zeer centraal t.o.v. de bekende Zuid-Limburgse toeristencentra, België en Duitsland.

Het park is centraal gelegen in het door wandelaars en natuurliefhebbers uitgeroepen “mooiste wandelgebied van Nederland” en door de Stichting Natuur en Milieu met 5 sterren gewaardeerde natuurgebied “het Geudal”. Het natuurgebied in en rond Mechelen, waarvan het aanzicht wordt bepaald door het meanderende riviertje de Geul en de beschermde dorpsgezichten en vakwerkwoningen, wordt niet voor niets “De Tuin van Zuid Limburg” genoemd.

Natuurliefhebbers kunnen direct vanuit het park veel goed gemarkeerde wandelroutes volgen langs de Geul of door het Vijlenerbos of Schweibergerbos. Ook zijn er talloze fiets- en mountainbikeroutes.

images/215_vide_met_trap_naar_2e_verdieping.jpgimages/215_woonkamer_2.jpg
images/215_deel_woonkamer.jpgimages/215_keukenblok.jpg
images/215_mhplattegrond.jpg
images/kaart_mechelen.jpeg

«- Terug