Buitenplaats Gerner

IJsselbungalowIJssel woonkamerplattegrond IJsse beneden en bovenzijkant IJssel 29

Buitenplaats Gerner (Dalfsen, Overijssel) heeft voor mij een bijzondere betekenis: in 1990 kocht ik er een IJsselbungalow, deels als belegging en deels om samen met mijn beide kinderen in de weekends zelf te gebruiken. Het liep anders: ik kreeg er een baan aangeboden als directiesecretaresse van de ontwikkelaar van het park, die later ook Buitenplaats It Wiid (Eernewoude, Friesland), Buitenplaats De Mechelerhof (Mechelen, Zuid Limburg), Château St. Gerlach Stiftgebouw en Graanschuren (Houthem Stl Gerlach, Zuid Limburg) en Grand Hotel Karel V zou ontwikkelen.

Die ontwikkelingen heb ik van zeer nabij meegemaakt, ook in mijn functie van secretaresse van de Raad van Commissarissen. Ik werd de contactpersoon van de eigenaren van de bungalows en appartementen op de diverse parken. Mijn bungalow werd hierdoor meer een belegging dan een huisje voor eigen gebruik en het bleek een goede belegging te zijn, zeker in het begin toen er nog weinig concurrentie was. 

Na 23 jaar is de tijd rijp voor een andere investering, dus ben ik nu toch van plan de bungalow te verkopen. Het gaat hier om IJsselbungalow 29, één van de mooist gelegen bungalows. De kavelgrootte is 427 m², de vraagprijs € 62.500,00 kosten koper, inclusief volledige inrichting en inventaris en spaardeel VVE.

Meer informatie over Buitenplaats Gerner en nadere details vindt u op de website van het park.

Voor meer informatie over deze bungalow: bel mij op 06-29560466 of mail mij: info@superlokaties.nl. 

«- Terug