6-persoons type Bosrank (210 verkocht onder voorbehoud)

210 terras met uitzicht210 badkamer (nieuw)210 keuken
Bosrank 122 (2e van rechts)210 woonkamerBosrank 6persoons plattegrond

Zespersoons vakwerkvakantiewoning Bosrank is een compleet huis bestaande uit drie verdiepingen. In 2011 zijn een nieuwe cv-ketel en nieuwe keuken gepaatst.

Het huis (80 m²) bestaat uit:

  • begane grond: entree/keuken (inclusief vaatwasser, combimagnetron etc.), woonkamer met openslaande deuren naar terras op het oosten (ideaal om buiten te ontbijten). Prachtig vrij uitzicht over de heuvels en de koeien staan vaak op twee meter afstand!
  • 1e etage: 2 slaapkamers (met 2 boxspringbedden van 80 x 200), separaat toilet, badkamer bad/douche en wastafel
  • 2e etage: ruime slaapzolder met 2 boxspringbedden van 80 x 200, groot nieuw dakraam, wastafel

koeien

In het gehele appartement is vloerverwarming. 

Te koop wordt aangeboden nr. 123; klik hier om de ligging in hofje 1 (Kleebergerhof) te bekijken. 's Morgens staat de zon aan de terraszijde (achter het huis), waar je vaak oog in oog zit met de koeien. 's Middags, tot zonsondergang, staat de zon op de hofjeskant (voorkant) van het huis, dus het westen. Het huis beschikt over een privé sauna en zonnebank. De (vraag)prijs is € 99.500,00 kosten koper, inclusief volledige inrichting en inventaris en spaardeel VVE. De overdrachtsbelasting is momenteel nog 2%. 

Tevens is in de verkoop Bosrank 210 (16-9-'14:  verkocht onder voorbehoud); klik hier om de ligging in hofje 2 te bekijken. Dit huis is gelegen op één van de mooiste plekken van de Buitenplaats: een prachtig vrij uitzicht over de heuvels en een uitstekende zonligging! Bijna alles in dit huis is vernieuwd: behalve de keuken ook de badkamer, toilet, vloerbedekking, verfwerk, en sinds kort een privé terras. De (vraag)prijs is € 115.000 kosten koper.

Meer en grote(re) foto's zijn te vinden onder het kopje Fotogalerij.

«- Terug    Verder