6-ps type Bosrank: 123 en 125

Zespersoons vakwerkvakantiewoning Bosrank is een compleet huis bestaande uit drie verdiepingen. In 2011 zijn in alle huizen nieuwe cv-ketels en nieuwe keukens gepaatst.

Het huis (80 m²) bestaat uit:

Begane grond: entree/keuken (inclusief vaatwasser, combimagnetron etc.), woonkamer met openslaande deuren naar terras (ideaal om buiten te ontbijten). Prachtig vrij uitzicht over de heuvels en de koeien staan vaak op twee meter afstand!

1e etage: 2 slaapkamers (met 2 boxspringbedden van 80 x 200), separaat toilet, badkamer bad/douche en wastafel

2e etage: ruime slaapzolder met 2 boxspringbedden van 80 x 200, groot nieuw dakraam, wastafel.

In het gehele appartement is vloerverwarming.

Te koop wordt aangeboden nr. 123; klik hier om de ligging in hofje 1 (Kleebergerhof) te bekijken. 's Morgens staat de zon aan de terraszijde (achter het huis), waar je vaak oog in oog zit met de koeien. 's Middags, tot zonsondergang, staat de zon op de hofjeskant (voorkant) van het huis, dus het westen. Het huis beschikt over een privé sauna. De (vraag)prijs is € 89.500,00 kosten koper, inclusief infrarood sauna, volledige inrichting en inventaris en spaardeel VVE. De overdrachtsbelasting is 2%. De inrichting is standaard en het sanitair is niet vernieuwd.

Zojuist is in de verkoop gekomen Bosrank 125. Dit huis is recentelijk geheel gerenoveerd met tevens op de 2e etage een volledige extra badkamer met bad, douche, toilet en wastafelmeubel. Ook de badkamer en het toilet op de eerste etage zijn geheel vernieuwd. Op één van de slaapkamers bevindt zich een (tweepersoons)bedbank (in plaats van twee bedden); het huis wordt verhuurd als vierpersoons huis maar beschikt gewoon over 6 slaapplaatsen.

De vraagprijs van 125 is € 134.500,00 k.k. Voor de ligging van 123 en 125 klik hier.

125 heeft dezelfde ligging als 123 met tot halverwege de middag zon op het achterterras (met uitzicht op de heuvels en de weilanden, heel landelijk gelegen) en vanaf begin van de middag zon aan de hofjeszijde (westen) waar de voordeur is, met ook daar volop mogelijkheid om buiten te zitten: een gezellige plek met zicht over het hele hofje, waar (klein)kinderen veilig kunnen spelen. De hele dag dus mogelijkheid om in zon of desgewenst in schaduw te zitten.

125 is een hoekhuis, dus er is beneden een extra raam en ook de op 2e etage. 

 

Hieronder een aantal foto's van Bosrank 125:

 

125 woonkamer

125 terras achterzijde met uitzicht 

125 master bedroom

125 eetkeuken125 zijkant huis125 deel keuken
125 badkamer 2e verdieping125 slaapkamer 2125 wasmeubel 1e verdieping
Hieronder wat foto's van de Bosranken met standaard inrichting en standaard (nog niet vernieuwd) sanitair (123):
bosrank eetkeukenbosrank zolder met groot raambosrank woonkamer
Bosrank 123 (in het midden) en 125 links voorzijdeBosrank 2e etageBosranken op rij achterzijde
Bosrank plattegrondbosrank achterzijde

koeien

Meer en grote(re) foto's zijn te vinden onder het kopje Fotogalerij.

«- Terug