4-persoons type Knoopkruid (met dakterras):127 en 312

uitzicht dakterras 127

Het type Knoopkruid biedt vanwege het ruime dakterras verreweg de meeste privacy! Op de begane grond is een ruime keuken; op de etage zijn de woonkamer, twee slaapkamers, toilet, badkamer en het grote dakterras. De oppervlakte bedraagt 73,5 m²; de plattegronden met indeling en afmetingen vindt u onderstaand.

Zojuist is in de verkoop gekomen Knoopkruid 127, een Premium appartement, wat betekent dat er een totale renovatie en riesling heeft plaatsgevonden, dus in feite van binnen een nieuw huis, met b.v. ook nieuwe binnendeur(en). In combinatie met het prachtige vrije uitzicht een fantastische plek voor alleen eigen gebruik, maar de verhuurbaarheid is door de bijzondere eigenschappen ook prima, dus met dit huis mogelijkheden volop! De vraagprijs is € 115.000 kosten koper, inclusief inrichting en inventaris.  Dit appartement wordt verhuurd als 3-persoons appartement maar is ook prima geschikt voor 4 personen (of zelfs 5: de bank in de woonkamer is een slaapbank, maar normaal zijn beide slaapkamers voor vier personen).

Te koop aangeboden wordt appartement 312, vanuit het dakterras is er zicht naar alle kanten, dus over het park, de heuvels en in de verte Mechelen.

De vraagprijs van 312 is € 84.500 kosten koper, inclusief volledige inrichting en inventaris en spaardeel VVE. 

Beide appartementen zijn ook zeer geschikt om geheel naar eigen wens in te richten en desgewenst niet te verhuren. Een echt tweede huis op een prachtige locatie, middenin het Geuldal!

Voor de ligging van 127: klik hier:

Om een indruk te krijgen van de ligging van 312: klik hier.

Meer en grotere foto's kunt u zien in de Fotogalerij.

127 hoge raampartij voorzien van lamellen voor veel licht en uitzichtimages/127_keuken_op_begane_grond.jpgimages/127_badkamer_met_inloopdouche_en_wastafel.jpg
images/127_uitklapbare_eettafel_in_woonkamer.jpgimages/127_vakantiewoning_ligt_aan_buitenrand_van_het_park.jpgimages/127_slaapkamer_met_2_eenpersoons_boxspringbedden.jpgimages/127_slaapkamer_met_1_eenpersoons_boxspringbed_en_veel_kastruimte.jpg
127 woonkamer op eerste verdieping
images/312_hofje.jpgimages/312_keuken_beneden_.jpgimages/312_ingang.jpg
plattegrond knoopkruid parterreimages plattegrond knoopkruid etage
«- Terug    Verder