4-persoons type Knoopkruid (met dakterras): 201 en 312 (en binnenkort ook 127!)

uitzicht dakterras 127

Het type Knoopkruid biedt vanwege het ruime dakterras verreweg de meeste privacy! Op de begane grond is een ruime keuken; op de etage zijn de woonkamer, twee slaapkamers, toilet, badkamer en het grote dakterras. De oppervlakte bedraagt 73,5 m²; de plattegronden met indeling en afmetingen vindt u onderstaand.

Zojuist is in de verkoop gekomen Knoopkruid 127, een Premium appartement, wat betekent dat er een totale renovatie en riesling heeft plaatsgevonden, dus in feite van binnen een nieuw huis, met b.v. Ook nieuwe binnendeur(en). In combinatie met het prachtige vrije uitzicht een fantastische plek voor alleen eigen gebruik, maar de verhuurbaarheid is door de bijzondere eigenschappen ook prima, dus met dit huis mogelijkheden volop! De vraagprijs is € 115.000 kosten koper, inclusief inrichting en inventaris.  Meer foto's volgen binnenkort maar u kunt ook even kijken op www.mechelerhof.nl bij 3ps Knoopkruid Premium.

Te koop aangeboden worden de appartementen 201 en 312, vanuit 201 kijkt u uit over het park, de heuvels en in de verte Mechelen. vanaf het dakterras van 312 is er zicht naar alle kanten. Beide appartementen zijn ook zeer geschikt om geheel naar eigen wens in te richten en desgewenst niet te verhuren. Een echt tweede huis op een prachtige locatie, middenin het Geuldal! De vraagprijs van 201 is € 79.500 kosten koper, inclusief volledige inrichting en inventaris en spaardeel VVE; de (vraag)prijs van 312 is € 84.500,00 kosten koper, inclusief inrichting en spaardeel VVE. 

Om een indruk te krijgen van de ligging van 201: klik hier.

Om een indruk te krijgen van de ligging van 312: klik hier.

Meer en grotere foto's kunt u zien in de Fotogalerij.

vooraanzichtzithoek120 uitzicht raam woonkamer120 nieuwe bedden en laminaat
eetkeukenElzetterhofjeuitzicht linksraampartij
plattegrond knoopkruid parterreimages plattegrond knoopkruid etage
«- Terug    Verder