Jagershuisje Roodkapje

De Gelderkamp in de zomerkeukenhoekjeRoodkapje 'luchtfoto'
ontbijthertenkopJagershuisje Roodkapje

Op het voormalig landgoed De Gelderkamp in Hattem, aan het begin van de Noord Veluwe, op ons eigen terrein, maar geheel afgeschermd van de rest van de tuin (5000 m²), staat een eenvoudig en klein houten  huisje, afkomstig van Buitenplaats Gerner in Dalfsen, waar het in gebruik was als Trekkershut.

Aanvankelijk bedoeld als logeerverblijf voor vrienden en kennissen, maar door hun enthousiasme later ook beschikbaar gesteld aan ‘vreemden’, onder andere via de website van VVV Hattem en Nature's Gift. Tot nu toe altijd zeer enthousiaste reacties! Ideaal ook voor fietsers die door Gelderland en Overijssel toeren. Het is in feite een Trekkershut Extra.

Kosten eerste nacht € 60,00, elke volgende nacht € 40,00 (max. aantal personen 4); huisdier in overleg. Toeristenbelasting € 1,20 per persoon per nacht.

Bij te boeken: ontbijt € 7,50 p.p., huur bed- en badlinnen € 5,00 per persoon. Desgewenst fiets(en) te huur.

Hattem is een prachtig stadje, één van de Hanzesteden, waar veel te zien en te beleven is (o.a.: de Hattemse musea!). Met haar ligging aan de IJssel en aan het begin van de Veluwe is er een mooie combinatie van landschappen en dus voor elk wat wils. Het Jagershuisje ligt aan de zuidkant van Hattem, nabij het Landgoed Molecaten. 

T.z.t. prachtig voor onze kleinkinderen Isabelle (nu 4,5 jaar oud) en Boris (nu twee jaar oud), en hun vriendjes en vriendinnetjes…

Door ons met liefde ‘opgeleukt’ met sfeervolle details. Er is maar één huisje, dus veel privacy en eigen sanitaire voorzieningen.

Meer en grote(re) foto's kunt u bekijken in de Fotogalerij.

De superlocatie met het kleinste aantal sterren op het gebied van comfort (wel privé sanitair maar eerst naar buiten), maar verder helemaal super! Te huur via e-mail of bel 06-29560466. 

Jagershuisje folder voorkantJagershuisje folder achterkant

 

 

«- Terug    Verder